image  Om achterstallig onderhoud te voorkomen bieden wij u ons meerjaren onderhoudsplan aan.Met planmatig onderhoud kunnen wij gebreken tijdig opsporen en herstellen. Door het gebruik van duurzame materialen kunnen wij meer rendement behalen. U kunt in ons onderhoudsschema precies aflezen welke werkzaamheden er wanneer moeten plaatsvinden om uw woning of bedrijfspand in topconditie te houden. Denk hierbij aan de staat van uw kozijnen,draaiende delen het voegwerk van uw gevel, daken en goten om uw vastgoed.Wij zullen dan contact met u opnemen, om een afspraak te maken voor het geplande onderhoud. Ons meerjaren onderhoudsplan bieden wij u graag aan als extra gratis service.

WINTERSCHILDER

Is uw woning of bedrijfspand toe aan een verfrissing, vergeet dan de winterschilder niet. Wij staan klaar om uw woning of bedrijfspand van professioneel schilder- stuc- en behangwerk te voorzien. Van november tot en met 15 maart geven wij u een warme winterkorting. Voor een kleine of een grote opfrisbeurt, al het binnenwerk word door de winterschilder onder handen genomen met als resultaat een prachtig afgewerkte slaapkamer, hal, overloop of woonkamer. Wij adviseren u graag over kleur- en materiaal gebruik. In de winterperiode ontvangt u een fikse korting van 10% op het totaalbedrag, uiteraard ontvangen ook bedrijven deze korting.
Profiteer van de 6% regeling
Bewoont u een pand ouder dan 2 jaar dat is bestemd voor permanente bewoning? Dan berekenen wij, in plaats van 21% BTW, het lage tarief van 6% voor zowel uw binnen- als buitenschilderwerk.